Produktové foto DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu HAVANA MINI 1+4 (antracit)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu HAVANA MINI 1+4 (antracit)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Pátráte po ideálním zahradním nábytku pro čtyři osoby? Zvolte sestavu Havana mini 1+4 z umělého ratanu s polstry zdarma. Můžete ji umístit na zahradu, terasu, do restaurace, cukrárny, kavárny, prostě kamkoli. Její materiál i antracitová barva úspěšně odolávají výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, působení vody či slunečních paprsků. Získejte čtvercový jídelní stůl a 4 stylová křesla Materiálem sestavy Havana mini 1+4 je tvrdý plast a umělý ratan v moderní antracitové barvě. Set umístíte i do menších prostorů. Hodí se k němu jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, květiny, svícny… Můžete ho opatřit slunečníkem – na stolku je otvor s průměrem 4,3 cm. Křesla Havana unesou až 90 kg. Čím vítězí nábytek umělý ratan nad pravým ratanem Umělý ratan nabízí krásu, ladné tvary, lehkost, pružnost, pohodlí, jednoduchou údržbu a příznivou cenu. Zatímco choulostivý nábytek z pravého ratanu uplatníte spíše v interiéru, sestavy z umělého ratanu můžete bez obav umístit venku, na zahradě či terase. Pravý ratan je třeba každoročně ošetřit speciálním olejem – oproti tomu umělý ratan po vás nežádá nic. Případnou špínu z něho odstraníte snadno hadříkem namočeným v mýdlové vodě, nebo s použitím běžných čističů. Díky těmto přednostem volí umělý ratan ke každodennímu používání stále více domácností i firem. Máme pro vás i jiné sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu – prohlédněte si je komfortně online. Jedná se o bezúdržbový materiál Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Stůl kombinace tvrdý plast a umělý ratan. Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu. Složení zabere několik málo minut.     Sestava obsahuje: 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 95x95 cm (antracit), 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (antracit)

Cena: 13 026 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601327

Vybrané produkty

Bonami Doplňky Jídelní stoly Křesla Křesla Květiny Matrace Mýdlo Nábytek Postele Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Vana Zahradní křeslo Zahradní stůl

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč