Produktové foto DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu HAVANA 1+4 (antracit)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní sestava z umělého ratanu HAVANA 1+4 (antracit)

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Celoplastovou ratanovou sestavu Havana tvoří obdélníkový stůl s otvorem pro slunečník a 4 křesla. Je velmi šik, určená ke stolování, odpočinku či posezení s přáteli. Uplatní se na zahradách, větších terasách i ve venkovních a vnitřních prostorách restaurací. Je zhotovena z polyratanu (polypropylenu), který je cenově dostupnější věrnou kopií přírodního ratanu. Hlavní přednosti ratanové sestavy pro 4 osoby Antracitová sestava Havana vyniká stylovostí, bezúdržbovým materiálem a výhodnou cenou. Bude vám sloužit řadu let, stále hezká a plně funkční. Židle ze setu Havana jsou opatřeny šedými poduškami a unesou až 90 kg. Účelný design setu zajistí komfortní stolování 4 osob i na menším prostoru. Proč je umělý ratan vyhledávanější než pravý ratan? Zatímco pravý ratan vyžaduje spoustu péče a hodí se spíše do interiérů, sestavy z umělého ratanu můžete bez váhání umístit venku, na zahradě či terase. Neohrozí je ani UV záření nebo rozlité tekutiny. Pravý ratan je nutné pravidelně ošetřovat speciálním olejem – oproti tomu umělý ratan stačí občas přetřít hadříkem namočeným v mýdlové vodě.  Z těchto důvodů je umělý ratan vyhledávanější než pravý ratan. Ke stolování si ho vybírá stále více rodin i restauračních zařízení. Zhlédněte i jiné sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu a zvolte tu ideální pro vaše podmínky.  Elegantní moderní design umělého ratanu Jedná se o bezúdržbový materiál Konstrukce, výplet odolávají výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu. Složení zabere několik málo minut.     Sestava obsahuje: 4x Zahradní křeslo z umělého ratanu HAVANA (antracit), 1x Zahradní stůl z umělého ratanu MANHATTAN 161 x 95 cm (antracit)

Cena: 11 149 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601310

Vybrané produkty

Gant Křesla Křesla Matrace Mýdlo Nábytek Polypropylen Postele Prostor Psací stoly Ratan Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Slunečník Stoly Terasa Vana Zahrada Zahradní křeslo Zahradní nábytek Zahradní stůl Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč