Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU BALCONY hnědá

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU BALCONY hnědá

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Hledáte atraktivní a zároveň praktický nábytek na balkón, terasu či zahradu? Nebo romantický vzdušný nábytek do interiéru? Vyberte si sestavu z umělého ratanu v hnědém odstínu, kterou tvoří taburet s úložným prostorem a 2 křesla s nosností 110 kg, vše s polstry. Taburet má hned několik využití: poslouží vám k uskladnění plédů, časopisů a dalších potřeb, jako stolek nebo posezení (unese až 80 kg). Podle potřeby se tak mohou posadit dvě nebo tři osoby. Hlavní výhody nábytkové sestavy z umělého ratanu Umělý ratan je v podstatě bezúdržbový materiál, pouze se omývá mýdlovou vodou. Je pevný, pružný, tvarově stálý a stálobarevný. Nevadí mu výkyvy počasí, nepraská a nebledne, je pěkný i po několika sezónách intenzivního používání. Neohrozí ho deštivé léto, plísně ani opalovací kosmetika. Zahradní nábytek umělý ratan je rovněž lehčí než kovové nebo dřevěné sety, takže ho snadno přenesete na nové místo kdekoli v zahradě či bytě. Shrnutí: Proč vybrat polyratanový nábytek Corfu Balcony? Je elegantní, lehký, skladný, zkrátka funkční. Jeho odolný materiál zvládá i prudké změny počasí. Nerozplete se, neponičí ho UV záření ani rozlité nápoje. Snadno se udržuje – použijte vodu s běžným prostředkem. Sedací sestavy z ratanu lisovaného plastu máme pro vás i v dalších variantách. Vybírejte zahradní nábytek přes internet, v pohodlí vašeho domova. Balkonová sestava je ideální pro malé prostory. Taburet je vhodný jako stoleček nebo odkládací plocha. Celoplastová konstrukce - nezrezne, neztrouchniví Nikdy se nerozplete. Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut) velká výhoda pro uskladnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu Uložit Sestava obsahuje: 1x Zahradní ratanový taburet CUBE (hnědý) ZDARMA PODUŠKA, 2x Zahradní ratanové křeslo CORFU (hnědé)

Cena: 5 897 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601587

Vybrané produkty

Balkon Bonami Gant Křesla Křesla Matrace Mýdlo Nábytek Postele Prostor Ratan Ratanové křeslo Ratanové taburety Ratanový nábytek Rošt Stolek Stoly Taburety Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč