Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU BOX hnědá

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU BOX hnědá

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Uvažujete o novém zahradním nábytku? Doporučujeme vám populární ratanovou sestavu v praktické hnědé barvě, kterou tvoří box použitelný i jako stůl, dvě křesla a dvoumístná pohovka. Vše je doplněno poduškami a do vyprodání zásob i polštářky za záda zdarma. Set je ideálním vybavením k zahradnímu stolování, grilovacím party a přátelským setkáním. Najde uplatnění i na větších terasách, zahrádkách restaurací či v místnostech, například kavárnách. Stále častěji tvoří i vzdušné vybavení obýváků, v nichž navozuje nostalgickou atmosféru. Hlavní přednosti hnědé ratanové sestavy Corfu Ratanová sestava Corfu pro 4 osoby upoutá čistým stylem, materiálem nenáročným na údržbu a příznivou cenou. Poslouží vám dlouhá léta a pořád ve stejné kvalitě. Je celá z plastu, takže vám nezrezaví, neztrouchniví ani se nerozplete. Promyšlený design umožňuje pohodlné stolování i v omezených prostorech. K hnědé barvě sestavy se hodí jakékoli doplňky – nádobí, prostírání a další bytový textil, květiny… Proč se rozhodnout pro nábytek z umělého ratanu? Věrně napodobuje pravý ratan, ale je mnohem odolnější a bezúdržbový. Neohrozí ho zima, horko, vytrvalý déšť, UV záření ani rozlité tekutiny. Na vyčištění umělého ratanu vám stačí voda a běžný čisticí prostředek. Prozkoumejte i další varianty sedací sestavy z ratanu lisovaného plastu a zvolte tu nejlepší pro vaše prostory. Celoplastová konstrukce - nezrezne, neztrouchniví, nikdy se nerozplete (jedná se o velmi pevnou konstrukci, která snese opravdu velké zatížení) Konstrukce odolávávýkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut), velká výhoda pro uskladnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu. Stůl je možné využít jako úschovný box (šířka 79 x výška 42 x hloubka 59 cm) Sestava obsahuje: 2x Zahradní ratanové křeslo CORFU (hnědé), 1x Zahradní ratanová pohovka 2-místná CORFU LOVE SEAT (hnědá), 1x Zahradní ratanový box MANILA BOX (hnědá)

Cena: 8 890 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601860

Vybrané produkty

Bonami Doplňky Gril Křesla Křesla Květiny Matrace Nábytek Nádobí Obývák Ořech Pohovky Polštář Polštářky Postele Prostírání Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Rošt Rozkládací pohovky Stoly Terasa Textil

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč