Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU BOX antracit

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU BOX antracit

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Zvažujete pořízení moderního zahradního nábytku? Doporučujeme vám populární ratanovou sestavu v  antracitovém odstínu, kterou tvoří box použitelný jako stůl, dvě křesla a dvoumístná pohovka. Vše je doplněno polstry. Sestava je ideální k zahradnímu stolování, grilování a přátelským setkáním. Najde uplatnění i na větších terasách, zahrádkách restaurací či v interiérech, například kavárnách. Hlavní výhody ratanové sestavy Corfu Zahradní sedací sestava Corfu pro 4 osoby vyniká čistým stylem, materiálem nenáročným na údržbu a příznivou cenou. Poslouží vám dlouhá léta v nezměněné kvalitě. Díky celoplastové konstrukci vám ratanová sestava nezrezaví, neztrouchniví ani se nerozplete. Promyšlený design umožňuje pohodlné stolování a zároveň připomíná atmosféru starých časů. Proč si opatřit zahradní nábytek z umělého ratanu? Přesně imituje pravý ratan, ale je mnohem odolnější a bezúdržbový. Neohrozí ho zima, horko, deštivé počasí, UV záření ani rozlité tekutiny. Na vyčištění umělého ratanu vám stačí roztok vody s neabrazivním prostředkem. Prohlédněte si i další varianty sedací sestavy z ratanu lisovaného plastu a zvolte tu nejlepší pro vaše prostory. Celoplastová konstrukce - nezrezne, neztrouchniví, nikdy se nerozplete (jedná se o velmi pevnou konstrukci, která snese opravdu velké zatížení) Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut), velká výhoda pro uskladnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu. Stůl je možné využít jako úschovný box (šířka 79 x výška 42 x hloubka 59 cm) Sestava obsahuje: 2x Zahradní ratanové křeslo CORFU (antracit), 1x Zahradní ratanová pohovka 2-místná CORFU LOVE SEAT (antracit), 1x Zahradní ratanový box MANILA BOX (antracit)

Cena: 9 801 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602126

Vybrané produkty

Bonami Gril Grilování Křesla Křesla Matrace Nábytek Pohovky Postele Prostor Psací stoly Ratan Ratanové křeslo Rošt Rozkládací pohovky Stoly Terasa Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč