Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU WEEKEND hnědá

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU WEEKEND hnědá

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Zahradní ratanovou sestavu v praktickém hnědém odstínu tvoří obdélníkový stolek a 2 pohodlná křesla. Je velmi elegantní, vhodná na zahrady, terasy, balkóny i do místností, také pro restaurace a kavárny. Díky materiálu, umělému ratanu, je oproti nábytku z přírodního ratanu podstatně levnější. Hlavní výhody zahradní sestavy Corfu Weekend pro dva Sestava Corfu Weekend vás zaujme čistým stylem, bezúdržbovým materiálem a vynikající cenou. Mnoho let vám zaručí nezměněnou kvalitu. Křesla jsou opatřena polstry a mají dostatečnou nosnost 110 kg. Konferenční stolek můžete doladit jakýmkoli nádobím, prostíráním a květinami. Romantický víkend ve dvou může začít! Shrnutí: Proč vybrat ratanový nábytek Corfu Weekend Má přitažlivý design, který přímo zve k setkáním u dobrého jídla a pití. Je univerzální – hodí se ven, dovnitř a vejde se i do menších prostorů. Neohrozí ho ani výrazně proměnlivé počasí ani UV záření. Na rozdíl od pravého ratanu pro něj nejsou rizikem rozlité tekutiny. Na vyčištění polyratanu vám stačí hadřík a mýdlový roztok. Prohlédněte si i jiné sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu, které vám nabídnou účelné a zároveň atraktivní stolování. Sestava je vhodná pro menší zahrady nebo balkony Celoplastová konstrukce - nezrezne, neztrouchniví Nikdy se nerozplete. Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut) velká výhoda pro uskladnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu Sestava obsahuje: 2x Zahradní ratanové křeslo CORFU (hnědé), 1x Zahradní ratanový stolek CORFU (hnědá)

Cena: 5 673 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (968 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602157

Vybrané produkty

Balkon Bonami Gant Konferenční stolky Křesla Křesla Květina Levné Matrace Mýdlo Nábytek Nádobí Postele Prostírání Prostor Ratan Ratanové křeslo Ratanový nábytek Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Stolek Stoly

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč