Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava ORION hnědá

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava ORION hnědá

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Zahradní ratanový set v oblíbeném hnědém odstínu tvoří obdélníkový stolek a 4 křesla. Je velmi praktický pro 4členné rodiny. Uplatní se i na terasách, v zahrádkách restaurací a v místnostech. Je zhotoven z polypropylenu, cenově dostupnějšího než pravý ratan, který však vzhledově spolehlivě dostihuje. Pro maximální efekt ho dolaďte květinami a prostíráním. Hlavní přednosti hnědé ratanové sestavy 1+4 Hnědá sestava Orion zaujme čistým stylem, bezúdržbovým materiálem a příznivou cenou. Můžete ji intenzivně používat mnoho let a pořád bude vykazovat stejnou kvalitu. Designové židle ze setu Orion unesou až 110 kg. Podušky k pohodlnému posezení jsou zahrnuty v ceně. Proč zvolit sedací sestavu z ratanu lisovaného plastu? Nabízí materiál s odolností vůči veškerým povětrnostním vlivům. Získáte vkusný, lehký a skladný, jednoduše účelný (nejen) zahradní set. Nábytek nevybledne působením slunečního záření a neohrozí ho ani rozlité tekutiny. Snadno se udržuje – jemnými čističi z drogerie, případně jen vodou a mýdlem. Lisovaný plast vám nikdy nezrezaví, neztrouchniví ani se nerozplete. Umělý ratan je na rozdíl od pravého ratanu na výběr v množství provedení a barev. Prohlédněte si i další sedací sestavy z ratanu lisovaného plastu. Máme na skladě sety pro páry i větší rodiny. Ještě více pro zahradní sestavu ORION z hnědého ratanu Komfortní sestava pro 4 osoby Celoplastová konstrukce - nezrezne, neztrouchniví Nikdy se nerozplete. Konstrukce i polštáře odolávají výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut) velká výhoda pro uskladnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu Sestava obsahuje: 4x Zahradní ratanové křeslo CORFU (hnědé), 1x Zahradní ratanový stolek CORFU (hnědá)

Cena: 10 174 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601495

Vybrané produkty

Bonami Kate Křesla Křesla Květina Matrace Nábytek Polštář Polštáře Polypropylen Postele Prostírání Ratan Ratanové křeslo Rošt Stolek Stoly Terasa Vany Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč