Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava THALIA hnědá

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava THALIA hnědá

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Vybavte si zahradu či terasu luxusní sestavou Thalia, kterou tvoří stolek, 4 křesla a třímístná pohovka Corfu. Set Thalia s polstry zdarma skvěle zabydlí vaše exteriéry i interiéry – zahradu, zimní zahradu, terasu, obývák, hotelovou recepci… Můžete ho umístit kamkoli a vaše návštěvy dozajista nadchne. Praktická hnědá sedací sestava z umělého ratanu Stylová sestava Thalia z umělého ratanu (polypropylenu) nabízí eleganci a mnoho prostoru za příznivou cenu. Vydrží vám velmi dlouho a stále bude jako nová. Pohovka i křesla mají vysokou nosnost a k jejich vyčištění vám stačí voda s mýdlem. Pohodlné sezení zajistí šedé podušky, které jsou zahrnuty v ceně. Celoplastový set Thalia vám nezrezne, neztrouchniví a nikdy se nerozplete. Proč vybrat zahradní nábytek umělý ratan? Má vynikající estetické i užitné vlastnosti a vyžaduje minimální údržbu. Na rozdíl od pravého ratanu nabízí množství barev a provedení. Je mimořádně univerzální, pevný a odolný vůči výkyvům počasí. Nevadí mu voda, sluneční záření ani silné mrazy. Život na terase a zahradě si díky němu opravdu vychutnáte! Prohlédněte si i další sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu. Celoplastová konstrukce - nezrezne, neztrouchniví Nikdy se nerozplete. Konstrukce i polštáře odolávají výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut) velká výhoda pro uskladnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu Sestava obsahuje: 1x Zahradní ratanová pohovka CORFU LOVE SEAT MAX (hnědá), 4x Zahradní ratanové křeslo CORFU (hnědé), 1x Zahradní ratanový stolek CORFU (hnědá)

Cena: 15 915 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (979 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601457

Vybrané produkty

Bonami Křesla Křesla Matrace Nábytek Obývák Pohovky Polštář Polštáře Polypropylen Postele Prostor Ratan Ratanové křeslo Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedací soupravy Šedé Stolek Stoly Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč