Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava THALIA antracit

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava THALIA antracit

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Pořiďte si na zahradu nebo terasu luxusní sestavou Thalia, kterou tvoří stolek, 4 křesla a třímístná pohovka Corfu. Set Thalia s polstry zdarma ideálně zabydlí vaše exteriéry i interiéry – zahradu, zimní zahradu, terasu, obývák, firemní prostory… Poslouží všude a k vaší maximální spokojenosti. Praktická antracitová sedací sestava z umělého ratanu Stylový set Thalia z umělého ratanu nabízí eleganci a mnoho prostoru za vynikající cenu. Vydrží vám velmi dlouho a stále bude jako nový. Pohovka i křesla mají vysokou nosnost a k jejich údržbě vám stačí voda s mýdlem. Komfortní sezení zajistí šedé polštáře, které jsou zahrnuty v ceně. Celoplastová sestava Thalia vám nezrezne, neztrouchniví a nikdy se nerozplete. Proč vybrat nábytek umělý ratan? Má skvělé estetické i užitné vlastnosti. Je mimořádně univerzální, pevný a odolává každému počasí. Nevadí mu působení vody, sluneční záření ani silné mrazy. Život na terase a zahradě si díky němu opravdu užijete! Prohlédněte si i další moderní sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu. Nikdy se nerozplete. Konstrukce, výplet i polštáře odolávají výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut) velká výhoda pro uskaldnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu Sestava obsahuje: 1x Zahradní ratanová pohovka CORFU LOVE SEAT MAX (antracit), 4x Zahradní ratanové křeslo CORFU (antracit), 1x Zahradní ratanový stolek CORFU (antracit)

Cena: 15 915 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649601440

Vybrané produkty

Bonami Křesla Křesla Matrace Nábytek Obývák Pohovky Polštář Polštáře Postele Prostor Ratan Ratanové křeslo Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedací soupravy Šedé Stolek Stoly

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč