Produktové foto DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU WEEKEND antracit

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní ratanová sestava CORFU WEEKEND antracit

Úvod Zahrada Zahradní sestavy

Zahradní ratanovou sestavu v žádaném odstínu antracit tvoří obdélníkový stolek a 2 pohodlná křesla. Je velmi elegantní, vhodná na zahrady, terasy, balkóny i do interiérů. Poslouží také v restauracích nebo kavárnách. Je vyrobena z umělého ratanu a oproti přírodnímu ratanu podstatně levnější. Hlavní přednosti zahradní sestavy Corfu Weekend pro dva Sestava Corfu Weekend vyniká čistým stylem, bezúdržbovým materiálem a vynikající cenou. Bude vám sloužit dlouhá léta a v nezměněné kvalitě. Křesla jsou opatřena polstry a mají nosnost 110 kg. Stolek můžete doladit jakýmkoli nádobím, prostíráním a květinami. Vaše romantické posezení může začít! Proč zvolit ratanový nábytek Corfu Weekend? Má zajímavý design, který přímo zve k posezení u dobrého jídla a pití. Je univerzální – hodí se ven, do bytu a zabydlí i menší prostory. Odolává i výrazným výkyvům počasí, vodě a slunečnímu záření. Na rozdíl od přírodního ratanu nevstřebává rozlité tekutiny. Na vyčištění polyratanu vám stačí roztok vody s mýdlem. Prohlédněte si i jiné sedací soupravy z ratanu lisovaného plastu. Více pro ratanovou sestavu CORFU WEEKEND Celoplastová konstrukce - nezrezne, neztrouchniví Nikdy se nerozplete. Konstrukce odolává výkyvům počasí, povětrnostním podmínkám, vodě i UV záření Sestava je v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere Vám 5 minut) velká výhoda pro uskladnění na zimu. Dodáváno v demontovaném stavu Sestava obsahuje: 2x Zahradní ratanové křeslo CORFU (antracit), 1x Zahradní ratanový stolek CORFU (antracit)

Cena: 5 673 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (968 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649602140

Vybrané produkty

Balkon Bonami Gant Křesla Křesla Květina Levné Matrace Nábytek Nádobí Postele Prostírání Prostor Ratan Ratanové křeslo Ratanový nábytek Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Stolek Stoly

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč