Produktové foto Bílý keramický svícen Kähler Design Urbania Lighthouse Church

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Bílý keramický svícen Kähler Design Urbania Lighthouse Church

Úvod Dekorace Svícny

Lighthourse je kolekce nápaditých keramických svícnů od dánské značky Kähler Design. Svým designem připomínají nejrůznější budovy. Pořiďte si jich více a můžete si tak vytvořit své malé městečko, ve kterém se bude mihotat nejeden plamínek. O značce: Je to už více než 175 let, kdy v jednom dánském městě zvaném Næstved vznikla v malé hrnčířské dílně první vázička. To byl počátek designové značky Kähler Design, která od té chvíle drží krok s dobou a tvoří doplňky a dekorace, které se hodí do nejedné domácnosti. Již v roce 1889 tato značka svou keramikou zapůsobila na světové výstavě v Paříži. V jejich kolekcích si můžete všimnout spojení historie a moderního puncu. Důležitou součástí historie této značky jsou také malíři, kteří produktům dávají osobitou tvář.

Cena: 999 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 4. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Kähler Design  (105 produktů)
O výrobci Kähler Design Kähler Design je ikonou skandinávského designu, která se již více než 175 let věnuje výrobě kvalitního porcelánu a… pokračovat o Kähler Design »

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Doplňky Paříž