Produktové foto Šatní skříň Fado  ořech selekt

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Šatní skříň Fado ořech selekt

Úvod Nábytek Komody a skříně

Šatní skříň Fado 235 v dezénu dub sanremo vás překvapí bohatým vnitřním vybavením! Navíc nabízí skvělý kompromis mezi rozměry a funkčností. Posuvné dveře skvěle šetří místo v prostoru a díky zrcadlu na středových dveřích se vaše ložnice opticky zvětší a projasní. Skříň Fado se vyrábí z kvalitních lamino materiálů o síle 16 mm. Skříň dodáváme v demontu, pokud nemáte času nazbyt nebo nejste zrovna kutil, naši pracovníci vám nový nábytek odborně smontují. Stačí si přiobjednat montáž produktu. Vnitřní vybavení skříně je uspořádané s ohledem na maximální praktické využití. Skříň je rozdělená do 3 sekcí. První část obsahuje 3 police, kam hravě poskladáte trička, mikiny i svetry. Středová část se šatní tyčí má v dolní části 2 zásuvky na doplňky či spodní prádlo. Třetí sekce s šatní tyčí je určená pro oblečení, které je lepší zavěsit na ramínko. Horní část skříně rozděluje středová příčka na 2 větší policové prostory, kde najdou uplatnění větší krabice se sezonními věcmi nebo jsou skvělým místem na uložení lůžkovin. Šatní skříň Fado nabízíme také v šíři 150 cm nebo 180 cm - viz související zboží.

Cena: 9 999 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15173 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Rohová skříň ne
Skříňové dveře Posuvné-Zrcadlové
Vnitřní vybavení Se závěsnou tyčí-Se zásuvkami-S policemi
Počet dveří třídveřové
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Hloubka 61
Výška 216
Šířka 235
Dekor dub sanremo

Vybrané produkty

Bonami Doplňky Dveře Koupelnové skříňky Krabice Lamino Ložnice Matrace Nábytek Nice Ořech Police Postele Posuvné dveře Pracovní Prádlo Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Záclony Zásuvky Závěs Závěsy