Produktové foto Šatní skříň Joinfash 4D /grafit

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Šatní skříň Joinfash 4D /grafit

Úvod Nábytek Komody a skříně

Nedostatek úložného prostoru je problémem nejedné domácnosti. Představujeme vám skříň Joinfash 4D z lamina v dezénu dub artisan/grafit. Úložný prostor nabízí v několika podobách. Skříň je čtyřdveřová, rozdělená na věšákovou, policovou i zásuvkovou část. Uvnitř každé boční části je umístěna police a věšáková tyč. Efektivní využití úložného prostoru nabízejí 2 police, které jsou umístěny za dalšími dvířky a 2 zásuvky. Joinfash se prezentuje jako kvalitní slovenský výrobek. Moderní a nadstandardní skříň, která si hravě poradí se spoustou oblečení. Neodmyslitelnou součástí ložnice je nábytek s dostatkem úložného prostoru. Musíte přece někde odložit své ležérní letní šaty nebo společenskou elegantní róbu, košile, kalhoty a jiné oblečení. Něco na police, něco na ramínka na ramínkovou tyč. Doporučujeme přikoupení komody Joinfash z naší nabídky.

Cena: 8 127 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15033 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Rohová skříň ano
Skříňové dveře Klasické
Vnitřní vybavení Se závěsnou tyčí-S policemi
Počet dveří vícedveřové
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva grafit-Černá
Materiál Lamino
Hloubka 52
Výška 177
Šířka 160
Dekor dub artisan

Vybrané produkty

Bonami Gant Komody Komody Koupelnové skříňky Ložnice Nábytek Nice Police Prostor Ramínka Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Věšák Zásuvky