Produktové foto Bílá vitrína DINOR 1D1W1S

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Bílá vitrína DINOR 1D1W1S

Úvod Nábytek Komody a skříně

Bílá vitrína DINOR 1D1W1S vám pomůže s uložením různých předmětů, jakými jsou například knihy, dekorace, slavnostní nádobí či sklenice. Vitrína disponuje vrchní jednodveřovou skříňkou s dvířky se skleněnou výplní. Dolní část je také s dvířky, ale bez skleněné výplně. Ve středu vitríny je prakticky šuplík, který nabízí dostatek prostoru pro důležité dokumenty. Oživí váš interiér a má i praktickou funkci. Dodáváme jej v demontu. Sektor Dinor obsahuje různé druhy nábytku. Klidně jej můžete umístit do obýváku, studentského pokoje, kanceláře nebo jídelny. Komponenty si objednáte jednotlivě a díky tomu si můžete vytvořit sestavu podle vašich představ. Elegantní sektorový nábytek DINOR v neutrální bílé barvě působí elegantně a čistě. Bílá barva dokonale prosvětlí místnost. Tajemství elegance spočívá v jednoduchosti. Minimalistický design nábytku, je zaručeně skvělou volbou, kterou oceníte nejen pro její stylový design, ale také pro její kvalitní a funkční provedení. Nábytek je opatřen bezúchytovým otevíráním. Sestava je vyrobena z kvalitního lamina s ABS hranami.

Cena: 5 050 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15033 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Kolekce Dinor
Hloubka 36,2
Výška 210,6
Šířka 55,6

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Gant Koupelnové skříňky Matrace Ment Nábytek Nádobí Nice Obývák Postele Prostor Rošt Sklenice Skříně Skříně Vitrína