Produktové foto Masivní postel Salento   divoký

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Masivní postel Salento divoký

Úvod Nábytek Nábytek do ložnice Postele

Více než jen místo pro spánek! Poznejte postel Salento s ložnou plochou 180x200 cm ve variantě z kvalitního dubového dřeva. Postel Salento z divokého dubu je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci rustikální krásy a prostorného pohodlí. Toto dvojlůžko přináší do vaší ložnice výrazný a autentický vzhled, díky unikátní kresbě a přirozeným trhlinám a sukům divokého dubu. Postel Salento je vyjádřením stylu a pohodlí, které obohatí každý interiér. Elegatní nohy a spodní hrana postele jsou v odstínu chocolate. Co dělá postel Salento ještě výjimečnější, je její čalouněné čelo, které nabízí nejen skvělou oporu pro večerní čtení nebo relaxaci, ale také přináší možnost volby. S výběrem z 5 odstínů látky můžete snadno přizpůsobit vzhled postele vašemu interiéru a osobnímu stylu. Přiobjednat si můžete také závěsné noční stolky (45,5x30,7x13 cm). Postel dodáváme v demontu bez roštu a matrace. Vybírejte z naší nabídky roštů a matrací. S nastavitelnou výškou lehací plochy poskytuje Salento maximální flexibilitu a pohodlí. Vyberte si výšku, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a přispějte tak k lepší kvalitě vašeho odpočinku.

Cena: 34 900 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15033 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Rozměr postele/matrace 180x200 cm
Výška ložné plochy 50 cm
Čelo čalouněné
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Styl Moderní
Typ postele Dvoulůžko
Materiál Lamino
Délka 200
Výška 107
Šířka 180
Dekor dub

Vybrané produkty

Látky Lina Ložnice Matrace Nábytek Nice Noční stolky Postele Postele Prostor Rošt Rustikální Stolky Toto Záclony Závěs Závěsy