Produktové foto Bílý pojízdný regál MyhomeTYP2

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Bílý pojízdný regál MyhomeTYP2

Multifunkční pojízdný regál Myhome TYP2 zajistí organizaci a pořádek ve vaší domácnosti. Tento skvělý pomocník v bílé barvě nabízí dostatek úložného prostoru v podobě 4 úložných polic. Police mají vyvýšené okraje, které zabraňují sklouznutí uložených předmětů. Regál je vyroben z nerezové oceli a plastu, police jsou zespodu děrované. Díky 4 otočným kolečkům je přemístění z místa na místo jednoduché a rychlé. Dvě kolečka jsou s brzdou. Další výhodou jsou háčky, které zvyšují funkčnost polic a umožňují zavěsit drobnosti, jako jsou kuchyňské utěrky nebo koupelnové doplňky. Pojízdný regál si najde své uplatnění téměř v každé místnosti. Doporučujeme jej do koupelny k uskladnění kosmetiky, ručníků či čistících prostředků, do kanceláře na noviny, časopisy a kancelářské pomůcky ale své místo si najde i v kuchyni k odkládání různých surovin nebo koření.

Cena: 390 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15033 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Plast
Hloubka 13
Výška 85
Šířka 40

Vybrané produkty

Bonami Časopisy Doplňky Koření Koupelny Koupelnové doplňky Koupelny Kuchyn Kuchyně Matrace Nerez Noviny Police Postele Prostor Regály Rošt Záclony Závěs Závěsy