Produktové foto Věšáková skříň Joinfash

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Věšáková skříň Joinfash

Úvod Nábytek Komody a skříně

Představujeme vám skříň Joinfash z lamina v provedení dub sonoma. Úložný prostor nabízí v několika podobách. Skříň je třídveřová. V jedné části je ukryta věšáková tyč a ve druhé 3 police. Pod nimi se nacházejí 2 šuplíky, které můžete využít k odložení drobných věcí. Joinfash se prezentuje jako kvalitní slovenský výrobek. Moderní a nadstandardní skříň, která si hravě poradí se spoustou oblečení. Neodmyslitelnou součástí ložnice je nábytek s dostatkem úložného prostoru. Musíte přece někde odložit své ležérní letní šaty nebo společenskou elegantní róbu, košile, kalhoty a jiné oblečení. Něco na police, něco na ramínka na ramínkovou tyč. Doporučujeme přikoupení komody Joinfash z naší nabídky.

Cena: 5 540 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15067 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Rohová skříň ne
Skříňové dveře Klasické
Vnitřní vybavení Se závěsnou tyčí-S policemi
Počet dveří třídveřové
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Hloubka 52
Výška 177
Šířka 120
Dekor dub sonoma

Vybrané produkty

Bonami Dub sonoma Gant Komody Komody Koupelnové skříňky Ložnice Matrace Nábytek Nice Police Postele Prostor Ramínka Regály Rošt Skříně Skříně Sono Šuplíky Věci Věšák