Produktové foto Černé LED nástěnné svítidlo na USB Baton – Gingko

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Černé LED nástěnné svítidlo na USB Baton – Gingko

Úvod Světla Nástěnná svítidla

Elegantní a přenosná lampa Baton od značky Gingko nabízí důmyslný stylový design a širokou škálu praktického využití - kombinace, díky které si najde své místo v každé moderní domácnosti. Je vyrobena z kvalitního lakovaného dřeva a matného akrylového skla. V její rukojeti se ukrývají magnety, díky kterým ji lze umístit na stěnu pomocí přiloženého kulatého stojánku. Odtud ji můžete kdykoli jednoduše sejmout a nosit při sobě - hodí se na noční vycházky i jako zdroj světla při práci či čtení. Baton umožňuje dvě možnosti nastavení. Vy si tak můžete vybrat mezi stálým svícením či úsporným režimem, při kterém se rozsvítí pouze při detekování pohybu. Vnitřní baterii lze nabíjet pomocí přiloženého USB kabelu. Její životnost se pohybuje v rozmezí 15 až 30 dnů v závislosti na frekvenci užívání.

Cena: 1 949 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 19. 11. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Gingko  (106 produktů)
O výrobci Gingko Firma, která v mnoha ohledech předbíhá svoji dobu, přesto jejich budíky ukazují na minutu přesný čas. Kvalitní a… pokračovat o Gingko »

Vybrané produkty

Gant Kování Lampy Matrace Postele Stojan Světla