Produktové foto Potah na žehlicí prkno PerfectFlow Spring Bubbles D – Brabantia

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Potah na žehlicí prkno PerfectFlow Spring Bubbles D – Brabantia

Tento potah na žehlicí prkno je navržený pro model Brabantia D (o rozměru 135 x 45 cm). Sestává ze třívrstvé tkaniny zajišťující lepší proudění vzduchu, čímž efektivně šetří čas při žehlení. Hodí se proto především pro výkonné napařovací žehličky či parní generátory.

Zatímco vrchní vrstvu tvoří odolný bavlněný potah s tloušťkou 2 mm, střední vrstva je 3D textilní podložka zajišťující efektivnější proudění páry. Poslední spodní silná potahová vrstva pak udržuje celý prostor suchý.

Vzhledem k technologii Stretch-System a utahovací šňůře dokonale padne na prkno, aniž by se na povrchu tvořily nějaké záhyby. V případě potřeby je možné jej přeprat v ruce.

Cena: 1 445 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 17. 10. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Brabantia  (276 produktů)
O výrobci Brabantia I odpadkový koš může vypadat stylově. Nevěříte? Pořiďte si jeden z modelů od známé italské značky Brabantia. Některé… pokračovat o Brabantia »

Vybrané produkty

Prostor Rošt Textil Žehlící prkno