Produktové foto Šedý plastový stojan na mycí prostředky SinkStyle – Brabantia

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Šedý plastový stojan na mycí prostředky SinkStyle – Brabantia

Vybavte svou kuchyň tímto stylovým a vysoce funkčním rozložitelným stojanem, který pojme houbičku, kartáč na mytí nádobí i utěrku a díky odkapávací části z nerezové oceli nabídne i plochu pro sušení nádobí. Vzhledem k perforovanému víku a odkapávací misce je zajištěno optimální proudění vzduchu pro efektivní sušení, pro odložení utěrky pak slouží integrovaná tyč. Jakákoliv kapající voda se schraňuje do kovového zásobníku, takže pracovní deska zůstává stále suchá. Protiskluzová základna pak spolehlivě chrání povrch před poškrábáním a zajistí, že se stojan nikam nepohne.

Cena: 1 750 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 13. 10. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Brabantia  (229 produktů)
O výrobci Brabantia I odpadkový koš může vypadat stylově. Nevěříte? Pořiďte si jeden z modelů od známé italské značky Brabantia. Některé… pokračovat o Brabantia »

Vybrané produkty

Kuchyn Kuchyně Matrace Nádobí Nerez Odkapávač Postele Pracovní Rošt Stojan Vana