Forestier Forestier Capsule S závěsné světlo, 36 cm, bílá

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Harmonické spojení přírody a designu - závěsné svítidlo Capsule S od Anona PairotaToto designové závěsné svítidlo okamžitě přesvědčí svým oválným stínidlem, které visí ze stropu na textilním kabelu stejné barvy. Stínidlo je vyrobeno z banánových listů a vnáší do místnosti zvláštní světelný obraz s působivými efekty. Svítidlo Capsule je obzvláště efektní v obývacích pokojích a vstupních prostorách. Do patice E27 je třeba vložit vhodný světelný zdroj, přičemž pro energeticky úsporné a dlouhotrvající osvětlení se doporučuje LED žárovka. Anon Pairot je thajský designér, který se po studiu strojírenství vydal na dráhu průmyslového návrháře. Jeho práce zkoumá hranice designu a překračuje hranice objektů, architektury a instalací v uměleckém, udržitelném a ekologickém rozměru.

Cena: 5 142 Kč

   Koupit na Lumories

Dostupnost do 26. 9. 2024
Prodejce Lumories
Výrobce Forestier  (85 produktů)
O výrobci Forestier Forestier je francouzská designová značka, která se specializuje na výrobu svítidel s důrazem na přírodní materiály a… pokračovat o Forestier »
EAN 3700663912302

Vybrané produkty

Dekorace Lampy Led žárovka Lustry Návrh Nice Obraz Obrazy Osvětlení Prostor Rošt Světlo Textil Toto Záclony Žárovka Závěs Závěsy