FARO BARCELONA LED závěsné svítidlo Danka, válec zlatá satinovaná

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

LED závěsné světlo Danka s úhlem paprsku 60 ° ve štíhlém vzhledu Design této štíhlé závěsné lampy využívá kombinaci jednoduchých geometrických tvarů ke zdůraznění funkční elegance modelu. Díky sníženému úhlu paprsku o 60 ° je LED závěsné světlo Danka speciálně navrženo pro intenzivní osvětlení určitých oblastí. Díky výraznému vzhledu svítilny získává toto závěsné světlo nečekaný dynamický impuls, efektní saténové zlaté provedení poskytuje luxusní nádech. Závěsná lampa LED Danka je vždy tím správným řešením, když je cílené a zároveň je vyžadováno světlo bez oslnění. Jako lampa do jídelny a jako osvětlení gauče nebo pracovního stolu vyřízne závěsná lampa Děkuji krásnou postavu. Pro doplnění koncepce osvětlení jsou vítána další, záměrně navržená, černá svítidla s kovovým dekorem.

Cena: 2 199 Kč

   Koupit na Lumories

Dostupnost do 2. 10. 2024
Prodejce Lumories
Výrobce FARO BARCELONA  (190 produktů)
O výrobci FARO BARCELONA FARO BARCELONA je přední španělský výrobce osvětlení, který se specializuje na inovativní a kvalitní svítidla pro… pokračovat o FARO BARCELONA »
EAN 8421776146884

Vybrané produkty

Černá Gauč Lampy Lampy Lustry Nábytek Osvětlení Pohovky Pracovní Rozkládací pohovky Satén Sedací soupravy Světlo Svítidla Toto Vana Záclony Závěs Závěsy