Produktové foto ŠATNÍ SKŘÍŇ S OTOČNÝMI DVEŘMI COMPLETE -BP-

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

ŠATNÍ SKŘÍŇ S OTOČNÝMI DVEŘMI COMPLETE -BP-

Perfektní kombinace stylu a funkčnosti do vaší ložnice! Šatní skříň COMPLETE se svými rozměry cca 228 x 215 x 60 cm (Š x V x H) nabízí dostatek dobře členěného prostoru pro vaše oblečení a doplňky. Skříň disponuje čtyřmi otočnými dveřmi, za kterými naleznete jednu věšákovou tyč a pět polic, které se montují napevno, nelze je polohovat a každou lze zatížit do 5 kg. Design skříně spočívá v kombinaci bílé a dubové barvy, což do místnosti vnese útulnost a nadčasovou eleganci. Čtyři zrcadla na dveřích tvoří celkem jeden celek, rozjasňují místnost a umožňují každodenní kontrolu outfitů. Tip: Využijte příležitosti navrhnout svou ložnici efektivně a esteticky! Prohlédněte si náš doplňkový sortiment jako osvětlení skříní, tlumiče dveří, ramínka na oblečení, úložné boxy a mnoho dalšího!

Cena: 10 990 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9417 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 60/228/215
COLOR bílá, dub artisan
Konec kampaně 15.09.2024
Začátek kampaně 02.09.2024
Doprava zdarma NE
Originální cena 10 990 Kč
EAN 9010585365372

Vybrané produkty

Bonami Doplňky Koupelnové skříňky Lampy Ložnice Ment Nábytek Návrh Nice Osvětlení Prostor Ramínka Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Věšák Zrcadla Zrcadla