Produktové foto Široká komoda PURE

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Široká komoda PURE

Elegantní příborník šedé barvy, o rozměrech cca 138 x 88 x 40 cm (Š x V x H) je skvělým poutačem do vašeho obytného prostoru. Díky své stylové barvě se bez problémů hodí do každého moderního interiéru. Malé knoflíkové úchyty dodávají skříňce punc sofistikovanosti a usnadňují otevírání a zavírání. Kónické nožičky a boční panely v dekoru dub artisan dotváří celkový design. Komoda PURE nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci, ať už v obýváku, ložnici nebo předsíni. Disponuje dvěma otočnými dvířky, za kterými se nachází jedna police, jednou otevřenou přihrádkou a dvěma zásuvkami. Také vrchní plocha nabízí prostor pro dekorace či jiné osobní předměty. Objevte všestranné využití tohoto vysoce kvalitního příborníku a dejte svému domovu praktické a atraktivní úložné řešení!

Cena: 11 499 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9560 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 40/138/88
COLOR šedá
Doprava zdarma NE
Originální cena 11 499 Kč
EAN 4066432011720

Vybrané produkty

Dekorace Gant Komody Koupelnové skříňky Nábytek Obývák Police Předsíň Příbor Příborník Prostor Regály Rošt Šedé Skříně Skříně Věci Zásuvka