Produktové foto Forma na minibábovky ve zlaté barvě Nordic Ware Mini Rondo, 950 ml

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Forma na minibábovky ve zlaté barvě Nordic Ware Mini Rondo, 950 ml

Každá jiná, přesto krásná, perfektní a svým rozměrem i rozkošná. Takové jsou mini bábovky americké značky Nordic Ware. I když je forma jednolitá, můžete do každé ze tvarovaných báboveček nalít jiné těsto. Výsledkem tak může čokoládová sladkost pro dcerku, kokosová pro syna, mramorová pro drahou polovičku a tvarohová pro vás. To vše z jedné trouby. Forma je vyrobena z litého hliníku, který zajišťuje perfektní rozvod tepla. Sám výrobce tak doporučuje snížit při pečení teplotu klidně až o 15°C, než se píše v receptech. Před prvním použitím a po každém následujícím umyjte ručně teplou mýdlovou vodou. Přílišné namáčení se nedoporučuje. Přílišné odmaštění formy není žádoucí. Formu naplňte maximálně do 3/4, aby nedošlo k přetečení. Nikdy nepoužívejte pro vymazání olivový olej, slunečnicový olej ani jiné běžné stolní oleje! Doporučujeme používat námi nabízený sprej na vymazávání forem. Formu na pečení je třeba vždy vysypat moukou nebo strouhankou! Nepoužívejte kovové předměty či drátěnky.

Cena: 1 659 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 20. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Nordic Ware  (37 produktů)
O výrobci Nordic Ware Americká značka Nordic Ware se rozhodla dělat umění v kuchyni, a nechat tak zazářit každou hospodyňku. Jejich formy na… pokračovat o Nordic Ware »

Vybrané produkty

Mýdlo Nordic Pečení Vany