Produktové foto Žehlicí prkno K-Surf Black Tube – Rolser

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Žehlicí prkno K-Surf Black Tube – Rolser

Žehlicí prkno s deskou z perforovaného technického polymeru je speciálně navrženo pro použití s párou a je odolné vůči vysokým teplotám. Extra velká žehlicí plocha 130 x 37 cm a dlouhý tvarovaný převis poskytují maximální komfort při žehlení.

Prkno je možné nastavit do 11 různých pozic, takže jej jednoduše přizpůsobíte výšce postavy. Maximální výšku 96 cm ocení zejména uživatelé vyšší postavy a minimální výšku 58 cm lze využít pro žehlení v sedě. Stabilní kovový rám je ve spodní části opatřen plastovými protiskluzovými krytkami, které brání poškození podlahy. Pojistka umístěná pod žehlicí deskou umožňuje snadné složení a bezpečné zajištění proti samovolnému rozložení.

Součástí prkna je také žáruvzdorná silikonová podložka pro bezpečné odložení žehličky. Potah je vyroben ze tří vrstev - vrchní bavlněná vrstva zajišťuje hladký podklad pro snadné žehlení, spodní měkké vrstvy z filcu a molitanu zabraňují nechtěnému proznačení mřížky do oděvu. Filcová vrstva navíc odráží teplo a páru, což napomáhá rychlejšímu žehlení.

Rozměry složeného prkna: 149,5 x 45 x 7,5 cm (ŠxHxV).

Cena: 3 295 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 14. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Rolser  (104 produktů)

Vybrané produkty

Matrace Molitan Olše Podlahy Postele Šedé Vany Žehlící prkno