Produktové foto Chytré osvětlení Cono – Umbra

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Chytré osvětlení Cono – Umbra

Hravý design svítidla Cono umožňuje nasměrovat světlo jednoduše tím, jak ho postavíte - na výšku, na bok, nebo vzhůru nohama pro tlumené osvětlení. Jedinečná konstrukce nohy slouží mimo jiné jako rukojeť, díky které můžete svítidlo jednoduše přenášet nebo používat jako ruční svítilnu.

Svítidlo disponuje více než 16 miliony dosažitelných barev a funkcí stmívání v rozmezí 1 až 100 %. Bílé světlo je možné nastavit od studené po teplou bílou.

Svítidlo je možné ovládat ručně nebo bezdrátově prostřednictvím Bluetooth a aplikace Nanoleaf. Kompatibilní je také s chytrou domácností se systémem Matter přes router Thread, kdy umožňuje také hlasové ovládání a plánování osvětlení.

Cena: 2 699 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 9. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Umbra  (301 produktů)
O výrobci Umbra Umbra je inovativní výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na originální design a funkčnost. V jejich… pokračovat o Umbra »

Vybrané produkty

Lampy Osvětlení Rošt Světlo Svítidla