Produktové foto Luceplan Luceplan Koinè LED závěsné svítidlo felt 927 110cm antracitová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Luceplan Luceplan Koinè LED závěsné svítidlo felt 927 110cm antracitová

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Elegantní závěsná lampa Koinè LED se stínidlem pohlcujícím zvukZávěsná lampa Koinè LED od společnosti Luceplan se svým neutrálním designem a vysoce kvalitním světlem přesvědčí téměř v každém prostředí. Díky decentnímu designu, který ztělesňuje eleganci a harmonii, se dá kombinovat téměř s každým stylem bydlení a může přesvědčit v moderně zařízených místnostech stejně jako v těch klasicky zařízených nebo ve vintage stylu. Vestavěný světelný zdroj LED vyzařuje teplé bílé světlo a zaujme dobrým podáním barev. Skládá se z minerální čočky vyrobené na zakázku a poskytuje rovnoměrné osvětlení bez oslnění. Intenzitu světla lze regulovat pomocí externího fázového stmívače a přizpůsobit ji tak každé situaci. Další zajímavostí svítidla je stínítko pohlcující zvuk vyrobené z plsti (60 % recyklované), které má na jedné straně dekorativní funkci a na druhé straně nabízí zvýšený akustický komfort v prostředí tím, že snižuje dobu dozvuku zvuku. Závěsné svítidlo Koinè navrhli a vymysleli tvůrci ze studia Mandalaki, které v roce 2012 založili Enrico De Lotto, George Kolliopoulos a Giovanni Senin. Studio Mandalaki je produktová a poradenská společnost se sídlem v Miláně. Zkoumá rozhraní mezi designem a technologií s cílem vytvořit jedinečné a vysoce kvalitní výrobky. Pro italského výrobce svítidel Luceplan navrhli kolekci Koinè, která zaujme svým jednoduchým, ale stylovým a elegantním designem a přesvědčí nejen jako zdroj světla, ale také jako designový objekt a kus nábytku, který umí obohatit převládající styl bydlení o šarmantní nádech.

Cena: 25 823 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Luceplan  (110 produktů)
O výrobci Luceplan Luceplan je italská značka, která se specializuje na inovativní osvětlení. Své produkty navrhuje s důrazem na kombinaci… pokračovat o Luceplan »

Vybrané produkty

Bydlení Gant Lampy Lustry Návrh Osvětlení Rošt Světla Světlo Svítidla Vintage Vintage styl Záclony Závěs Závěsy