Produktové foto Artemide Stolní lampa LED Artemide Vine Light Fixed

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Stolní lampa LED Artemide Vine Light Fixed

Úvod Světla Stolní lampy

LED stolní lampa Vine Light Fixed s nastavitelnou hlavouVine Light Fixed patří do řady lamp, které inspirují svým čistým a vyváženým designem a díky dvěma kloubům umožňují velkou volnost pohybu. Svítidlo Vine Light Fixed nabízí uživateli svobodu definovat vlastní světlo jednoduchými gesty prostřednictvím možností nastavení.Svítidlo Vine Light Fixed je vybaveno malou nožičkou pro upevnění na desku stolu nebo také na stěnu. Z této patky mírně šikmo vystupuje rameno, na jehož konci je připevněna hlava svítidla, navržená jako téměř uzavřený kruh. Ta je tvořena hořčíkovou slitinou, materiálem, který se téměř nezahřívá, takže je možné hlavici kdykoli nastavit, a to i za provozu.Design svítidel řady Vine Light pochází od skupiny Bjarke Ingels Group (BIG), skupiny architektů, designérů a vývojářů, která dlouhodobě udržuje silné partnerství se společností Artemide. Jedním z nejnovějších výsledků této spolupráce je řada svítidel Vine Light, která svou sofistikovanou funkčností a odvážným designem navazuje na ikony Artemide, jako jsou Tolomeo, Demetra nebo Tizio, a zároveň svým minimalistickým vzhledem a mistrovským provedením představuje zcela novou generaci světla.

Cena: 10 967 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 1. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (637 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »
EAN 8052993098931

Vybrané produkty

Lampy Rošt Stolní lampa Světla Světlo Svítidla