Produktové foto Foscarini Foscarini Gregg venkovní Grande venkovní dekorativní světlo

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Foscarini Foscarini Gregg venkovní Grande venkovní dekorativní světlo

Úvod Světla Venkovní osvětlení

Foscarini Gregg outdoor - Dekorativní lampa pro venkovní použití Na rozdíl od klasických dekorativních svítidel pro venkovní použití, která mají obvykle přesně kulovitý tvar, přesvědčí dekorativní svítidlo Gregg od společnosti Foscarini svým organickým tvarem. V závislosti na úhlu pohledu vypadá svítidlo jinak, a dokonale se tak přizpůsobuje svému přirozenému okolí. Trochu připomíná hladce vyleštěný oblázek, a proto může působit jako světlý poutač pozornosti, zejména v blízkosti potoků nebo rybníků. Ale také ve vstupních prostorách, v blízkosti chodníků nebo dokonce uprostřed trávníku se Gregg uplatní. Verze rodiny Gregg určená pro venkovní použití je vyrobena z polyethylenu, který je tvarován rotačním procesem. Podstavec je vyroben z lakovaného kovu a lze jej připevnit k zemi pomocí šroubů. V závislosti na způsobu montáže a umístění má Gregg outdoor krytí IP65 nebo IP44. Pokud je svítidlo připojeno kabelem se zástrčkou, ujistěte se, že je zásuvka umístěna v chráněném prostoru, protože zástrčka je vybavena krytím IP44. Samotné svítidlo má krytí IP65, které je pak zachováno i při trvalém připojení k napájení. Dvojice designérů Ludovica + Roberto Palomba založila v roce 1994 v Miláně vlastní designérské studio a od té doby se řídí filozofií navrhování předmětů, které navazují přímý dialog se svými majiteli. Sortiment výrobků navržených pro Foscarini je široký. Patří sem i řada svítidel Gregg.

Cena: 9 041 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 5. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Foscarini  (375 produktů)
O výrobci Foscarini Osvětlení od italské značky Foscarini dodá nový náboj každému interiéru. Je velmi osobité, moderní a kvalitní. Designy… pokračovat o Foscarini »

Vybrané produkty

Ip44 Lampy Ment Návrh Prostor Rošt Světlo Zásuvka