Produktové foto Artemide Dobíjecí stolní lampa Artemide Curiosity Focus, 45 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Dobíjecí stolní lampa Artemide Curiosity Focus, 45 cm

Úvod Světla Stolní lampy

Mobilní stolní lampa LED Curiosity Focus Tato stolní lampa navržená Davide Oppizzim je inspirována speciálním výstavním prostorem, kabinetem kuriozit, místem, kde se soustředí pozornost na zvláštní rarity. To se týká i pojmenování tohoto krásného dávkovače světla, který lze díky jasným liniím v designu sladit s mnoha styly vybavení. Curiosity Focus se skládá z obdélníkové širší základny, na níž je umístěn úzký kovový rám, do jehož horního středu byl integrován kulatý LED bod. Pokud nyní na podstavec položíte některý ze svých oblíbených kousků, bude působivě vyzařovat světlo. Pro provoz zařízení Curiosity Focus není v jeho blízkosti potřeba žádné elektrické připojení: Stolní lampa LED je vybavena výkonnou dobíjecí baterií, která po plném nabití umožňuje svítit přibližně 16 hodin. - včetně nabíjecího kabelu a adaptéru Designér Davide Oppizzi vytvořil tuto stolní lampu s univerzálním charakterem. V roce 2001 založil v Ženevě studio DCUBE design espace Lumieres SA. Zaměřuje se především na práce v oblasti osvětlení, zeleně a architektury. Jeho výtvory mají čisté a autentické linie, které dodávají výrobku nadčasovou estetiku, která je exkluzivní a funkční. Výrobní společnost Artemide byla založena v roce 1960 Ernestem Gismondim a Sergiem Mazzou a vyvinula se ve skupinu společností, která prodává své portfolio výrobků v 98 zemích. Z domu Artemide pochází řada ikon současného designu, které mají své místo v expozicích muzeí moderního umění po celém světě.

Cena: 10 733 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (637 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »
EAN 8052993076632

Vybrané produkty

Charakter Lampy Matrace Osvětlení Postele Prostor Rošt Stolní lampa Světla Světlo Vana