Produktové foto Paulmann Paulmann LED nástěnné svítidlo Serra USB C, pravá strana

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paulmann Paulmann LED nástěnné svítidlo Serra USB C, pravá strana

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

LED lampička na čtení Serra s připojením USB a odkládací plochou Nástěnná lampička na čtení Serra LED k montáži na bok postele v moderním černobílém vzhledu kombinuje estetiku a funkčnost a vytváří příjemnou atmosféru. Díky boční nabíjecí zásuvce USB typu C pro rychlé nabíjení a praktické odkládací ploše pro mobilní telefon nabízí přidanou hodnotu také tím, že umožňuje nabíjení smartphonu nebo tabletu přímo u svítidla. Otočná hlava svítidla, která vypadá jako malý reflektor, poskytuje flexibilní osvětlení, které je ideální pro čtení. Svítidlo má navíc podsvícení, které lze ztlumit ve třech krocích, což umožňuje diskrétní okolní světlo na stěně. Nástěnné svítidlo Serra na čtení je ideální pro umístění vedle postele a je k dispozici ve verzi pro pravou a levou stranu. Vypínač na svítidle umožňuje snadnou obsluhu na místě - zařízení připravené k zapojení do sítě s vysoce kvalitním textilním kabelem (odpojitelným, což umožňuje i přímé připojení)

Cena: 3 086 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 5. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paulmann  (912 produktů)
O výrobci Paulmann Německá značka Paulmann vyrábí designová svítidla vysoké kvality. Dává si záležet na moderním vzhledu a zaměřuje se i… pokračovat o Paulmann »
EAN 4000870711026

Vybrané produkty

Lampy Lampička Matrace Nástěnná svítidla Osvětlení Postele Postele Světlo Svítidla Textil Vypínač