Produktové foto UMAGE UMAGE Lora Medium závěsná lampa Ø 45 cm sada šňůr bílá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

UMAGE UMAGE Lora Medium závěsná lampa Ø 45 cm sada šňůr bílá

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Bílá kulatá závěsná lampa Lora s fascinujícím odstínem Kulatý odstín závěsné lampy Lora se skládá z téměř 65 téměř identických částí, které jsou navzájem zastrčeny a vytvářejí vzrušující povrch. Podobně jako v moři květin se jednotlivé části rozkládají po celé kulaté ploše. Tvary by stěží mohly být více vzrušující - opravdová objevná prohlídka pro oko. Komponenty mírně vyčnívají, což znamená, že stínidlo má neklidné kontury a přitahuje pozornost k sobě. Díky jednoduchému textilnímu kabelu zavěšení zůstává pohled na umělecký předmět. Světelný zdroj je skrytý uvnitř a může vyzařovat světlo po celé ploše bez oslnění, což z Lory dělá centrální světelný objekt i ve velkých místnostech. Díky jemným liniím a dekorativnímu vzhledu se Lora hodí obzvláště dobře v obytném prostoru. Ale také to řeže jemnou postavu v ložnici nebo na chodbě a poskytuje rozsáhlé osvětlení. S pomocí externího stmívače a stmívatelné lampy lze světelný efekt nastavit tak, aby vytvořil atmosférické nastavení. Dánští designérští výrobci osvětlení s názvem UMAGE oceňují kombinaci estetiky a funkčnosti, která odráží skandinávský UMAGE k životu a nikdy neztrácí z dohledu udržitelnost.

Cena: 2 462 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 28. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce UMAGE  (538 produktů)
O výrobci UMAGE UMAGE je dánská designová značka, která se specializuje na výrobu stylového a funkčního nábytku a osvětlení. S důrazem… pokračovat o UMAGE »

Vybrané produkty

Lampy Lampy Osvětlení Prostor Rošt Světlo Textil Záclony Závěs Závěsy