Produktové foto BRUMBERG BRUMBERG Sunny Midi LED stropní svítidlo RC CCT bílé

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

BRUMBERG BRUMBERG Sunny Midi LED stropní svítidlo RC CCT bílé

Úvod Světla Podhledová svítidla

Stropní svítidlo Sunny Mini/Midi/Maxi LED s funkcí CCT a stmívatelným ovládacím zařízením Kulatý panel Sunny LED je stropní svítidlo pro povrchovou montáž vybavené LED ovladačem, který lze stmívat pomocí stmívače s fázovým řezem (RC). Přepínač na boku krytu svítidla umožňuje volit barvu světla svítidla ve třech stupních (teplá bílá (3 000 K), univerzální bílá (4 000 K) nebo denní světlo (6 000 K). Opálový plastový kryt optimálně rozvádí světlo vyzařující směrem dolů. Stropní svítidlo také vyzařuje malou část světla směrem nahoru. Toto nepřímé světlo lze změnit na modré, červené nebo jantarové pomocí barevných kroužků, které jsou k dispozici jako příslušenství. Jako příslušenství je k dispozici také závěsná sada, s níž lze svítidlo použít také jako závěsné svítidlo. - Standardní nepřímý světelný prvek v bílé barvě - Snadná instalace pomocí bajonetové montáže a záchytného kabelu - Svítidlo lze snadno demontovat bez použití šroubů díky samostatné montážní desce - Se stmívatelným, elektronickým ovládacím zařízením (možnost stmívání s vypínáním fáze)

Cena: 5 786 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 12. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce BRUMBERG  (845 produktů)
O výrobci BRUMBERG BRUMBERG je renomovaný výrobce světelných řešení, který přináší inovativní a kvalitní osvětlení do každého interiéru. V… pokračovat o BRUMBERG »
EAN 4251433930440

Vybrané produkty

Lampy Lustry Stropní svítidlo Světla Světlo Svítidla Toto Záclony Závěs Závěsy