Produktové foto Lindby Nástěnné světlo Lilia ze sádry

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Lindby Nástěnné světlo Lilia ze sádry

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Lilia – nástěnná lucerna s bílým sádrovým povrchem a plochým konstrukčním tvarem Nástěnné lucerny se stejně jako jejich sourozenci z oblasti stojanových svítidel, které se společně označují jako stropní světla, těší velké oblibě. Jejich světlo neproniká do místnosti přímo, ale je charakterizováno plynulým, nepřímým dopadem, který je vnímán jako extrémně příjemný a který pozorovatele velmi přitahuje. S takovými nástěnnými lucernami lze opatrně osvětlit chodbu, nebo také z ložnice či obytné místnosti vytvořit opravdu útulné místo. V tomto případě neslouží nástěnná lucerna většinou jako hlavní zdroj osvětlení, ale lze ji v případě potřeby použít společně s dalším světlem nebo využít jako osvětlení zvýrazňující akcenty, chcete-li přejít do útulnější části dne a světlo na stropě je po dobu dalších několik hodin vnímáno jako příliš jasné. Sádrový povrch svítidla Lilia nabízí navíc tu výhodu, že jej lze natřít. Znamená to také, že lze provádět barevné úpravy, pokud jste zrovna v pokoji čerstvě malovali a zůstalo ještě trochu barvy. Svítidlo pak lze velmi snadno začlenit do celkové koncepce.

Cena: 724 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Lindby  (894 produktů)
O výrobci Lindby Moderní značka svítidel do každé domácnosti. Od industriálního stylu, přes skandinávský až po rustikální. Kov, dřevo a… pokračovat o Lindby »
EAN 4251096524314

Vybrané produkty

Černá Charakter Lampy Ložnice Lucerna Nábytek Nástěnné světlo Nice Osvětlení Stojan Světla Světlo Svítidla