Produktové foto UMAGE UMAGE Silvia Mini závěsná lampa, černá, Ø 32 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

UMAGE UMAGE Silvia Mini závěsná lampa, černá, Ø 32 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Moderní závěsná lampa Silvia v záhadné černé barvě Díky souvislé černé barvě závěsného světla Silvia dostává světlo velmi zvláštní charakter. Černá má záhadný účinek, vzbuzuje zvědavost a nechává rezonovat pocit nekonečna. Na rozdíl od čistě bílé barvy není tato černá lampa v žádném případě bezútěšná. Vzrušující připevnění organicky vypadajících, trojúhelníkových listů vytváří okouzlující strukturu, která umožňuje podobné světlu a stínu. Distribuce světla z tmavého interiéru přes různé struktury zajišťuje podmanivé okamžiky a obklopuje okolí v uklidňující atmosféře. Elegantní a zároveň jednoduchý efekt závěsné lampy Silvia ztělesňuje určitý řád prostřednictvím rovnoměrného připevnění komponentů, které tvoří stín, lze ji snadno integrovat do moderních stylů vybavení. Silvia je skutečným poutačem. Černý odstín optimálně dotváří černý stropní kryt a textilní kabel. Dánská osvětlovací společnost UMAGE je známá estetickými designovými lampami, které UMAGE důraz na skandinávský styl. Dánští výrobci se zaměřují nejen na funkčnost, ale také na puristický design a udržitelnost. Díky řemeslnému zpracování a severskému způsobu života vznikají designová světla, která se stala nepostradatelnou.

Cena: 2 203 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 12. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce UMAGE  (538 produktů)
O výrobci UMAGE UMAGE je dánská designová značka, která se specializuje na výrobu stylového a funkčního nábytku a osvětlení. S důrazem… pokračovat o UMAGE »

Vybrané produkty

Černá Charakter Gant Lampy Lampy Rošt Skandinávský styl Světla Světlo Textil Úklid Záclony Závěs Závěsy