Produktové foto Lindby Yveta LED stojací lampa rezavé

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Lindby Yveta LED stojací lampa rezavé

Úvod Světla Volně stojící lampy

Stmívatelné stojací stropní LED osvětlení Yveta s čtecím světlem a rezavým povrchem Rezavě zbarvený povrch vždy působí trochu rustikálněji, jako je tomu u stropního LED svítidla Yveta, které lze použít i jako doplněk zařízení ve venkovském stylu. Kromě stropního osvětlení se na rámu, resp. na jednom rameni, které z rámu vychází, nachází ještě další zdroj světla. Je to praktické čtecí světlo, které stejně jako hlavní světlo používá úsporné LED osvětlení. Pomocí dvou ohebných částí může být rameno plynule pohybováno tak, že čtecí světlo je optimálně vyrovnáno, což může být potom použito nejen ke čtení, ale také k provádění dalších činností, které vyžadují cílené světlo s určitým jasem. Stínidlo stropního osvětlení v alabastrové optice je zabudováno v horní části svítidla tak, že vyzařuje své světlo téměř výhradně nepřímo do místnosti, čímž atmosféra v místnosti působí příjemně a útulně. Kromě lze u obou zdrojů světla - jak stropního, tak i čtecího osvětlení - měnit úroveň jasu. Za tímto účelem byly v polovině rámu připevněny dva stmívače, které stačí otočit dopředu nebo dozadu, aby se změnila úroveň jasu.

Cena: 3 699 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 15. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Lindby  (925 produktů)
O výrobci Lindby Moderní značka svítidel do každé domácnosti. Od industriálního stylu, přes skandinávský až po rustikální. Kov, dřevo a… pokračovat o Lindby »
EAN 4251096520118

Vybrané produkty

Lampy Led osvětlení Osvětlení Stojací lampy Světla Světlo Svítidla