Produktové foto Artemide Artemide Tolomeo Mega - Stojací lampa pergamenové stínidlo

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Artemide Tolomeo Mega - Stojací lampa pergamenové stínidlo

Úvod Světla Volně stojící lampy

Jemná a flexibilní - stojací lampa Tolomeo Mega Ani na první pohled není možné přehlédnout její jemný design. Rám stojací lampy Tolomeo Mega vypadá tak tenký, že je sotva znatelný, takže je zajištěno, že veškerá pozornost směřuje ke stínidlu kuželovitého tvaru. Zde je zvýrazněním sofistikovaná technologie, která se nachází v rámu svítilny. Pružné klouby zajišťují, aby podle potřeby mohla být upravena výška nebo délka stojací lampy. Délka může být upravena na 1,86 m a výška může být dokonce upravena na báječné 3,27 m. Inovativní lankový systém zajišťuje nezbytnou stabilitu a zajišťuje, aby zvolená poloha zůstala stejná. Stínidlo je také flexibilní a otočné. Pomocí připevněného kovového držadla může být natočeno do jakéhokoli úhlu. Dalším plusem je stmívatelnost stojací lampy, která je snadno ovladatelná posuvným stmívačem se samostatným vypínacím tlačítkem. Dobře promyšlený design a mechanické systémy byly vytvořeny architektonickým a designovým duem Michele De Lucchi a Giancarlo Fassina, jehož řada svítidel Tolomeo je i dnes stále úspěšná a populární. Stojací lampa Tolomeo Mega není výjimkou a v roce 2013 jí byla dokonce udělena cena Red Dot.

Cena: 23 999 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 6. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (637 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »

Vybrané produkty

Lampy Lampy Stojací lampy Stojací lampy Vana Vypínač