Produktové foto Paulmann Paulmann Veluna Edge ZigBee CCT kulatý Ø 16cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paulmann Paulmann Veluna Edge ZigBee CCT kulatý Ø 16cm

Úvod Světla Podhledová svítidla

ZigBee LED vestavné svítidlo Veluna Edge se svorkami VariFit a krytím IP44 LED vestavný panel VariFit Veluna Edge zaujme velmi plochým profilem a bezrámovým vzhledem. Je vyroben z plastu a je zcela bílý. Protože je Veluna Edge díky krytí IP44 chráněna proti stříkající vodě, je vhodná i pro použití v koupelnách a v krytých venkovních prostorách. Tento zapuštěný panel je obzvláště flexibilní díky plynule nastavitelným upínacím pružinám. To znamená, že ji lze snadno a rychle zasunout do různých vrtaných otvorů o různých průměrech. Veluna Edge lze zapínat a vypínat pomocí běžných nástěnných vypínačů. Pro stmívání a nastavení barvy světla je nutná integrace do systému chytré domácnosti podporujícího ZigBee. Zde lze použít buď samostatně dostupný můstek od společnosti Paulmann, tzv. smik gateway, nebo lze panel integrovat do kompatibilního systému, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri. Alternativně lze inteligentní ovládání světla ovládat i bez můstku prostřednictvím vhodného příslušenství pro inteligentní domácnost, jako je například dálkové ovládání ZigBee od společnosti Paulmann. Různé komponenty ZigBee jsou k dispozici prostřednictvím příslušenství. Technické vlastnosti / kompatibilita: - na základě ZigBee 3.0 rádiový protokol - klipové pružiny VariFit: variabilní instalační průměr - kompatibilní se systémy Smart Home založenými na ZigBee, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri - kompatibilní s dálkovým ovladačem a nástěnným vypínačem Paulmann Smart Home (viz příslušenství) - stmívatelné - barvu světla lze nastavit od teplé bílé po denní bílou (po integraci do systému Smart Home) Poznámky: Vhodné pro stropy a stěny o tloušťce 2 až 30 mm. Pro inteligentní ovládání světla (stmívání, CCT, ovládání přes aplikaci atd.) je nezbytně nutný samostatný můstek ZigBee nebo ruční vysílač ZigBee (viz příslušenství).

Cena: 2 113 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paulmann  (912 produktů)
O výrobci Paulmann Německá značka Paulmann vyrábí designová svítidla vysoké kvality. Dává si záležet na moderním vzhledu a zaměřuje se i… pokračovat o Paulmann »
EAN 4000870799567

Vybrané produkty

Ip44 Koupelny Koupelny Lampy Matrace Postele Prostor Rošt Světla Vypínač Vypínače