Produktové foto Forestier Nástěnné svítidlo Forestier Grass L, zelené

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Forestier Nástěnné svítidlo Forestier Grass L, zelené

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Nástěnná lampa Grass z vláken Abacá a proutí Raffia Nástěnná lampa Grass ve tvaru talíře působí na jedné straně harmonicky a přirozeně díky použitým materiálům a na druhé straně díky krásným barevným kombinacím. Stínidlo lampy je ručně vyrobeno z abaky, rostlinného vlákna z vnitřku stejnojmenného stromu, zatímco vnitřní, menší stínidlo je vyrobeno z rafiového proutí. Rafie je vlákno získané z neotevřených listů africké palmy rafie. Díky těmto přírodním vláknům je každá lampa výjimečná a je nejen dalším zdrojem světla v místnosti, ale také velmi krásnou dekorací stěny, když je vypnutá, ať už je namontovaná samostatně, nebo s několika lampami stejné nebo různé velikosti a barvy. Nástěnné svítidlo The Grass vyrobil francouzský výrobce svítidel Forestier, který ve svých produktech spojuje dokonalou rovnováhu přírody a poezie, designu a řemeslného zpracování. Návrh pochází od Jette Scheibové, návrhářky s vlastním studiem v Barceloně, která se specializuje na design osvětlení, bytových doplňků a dárkových předmětů. Navrhuje výrobky pro řadu mezinárodních společností a ve své práci se hodně inspiruje přírodou a organickými formami.

Cena: 25 584 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 1. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Forestier  (213 produktů)
O výrobci Forestier Forestier je francouzská designová značka, která se specializuje na výrobu svítidel s důrazem na přírodní materiály a… pokračovat o Forestier »
EAN 3700663922615

Vybrané produkty

Lampy Lampy Návrh Osvětlení Rošt Světla Talíř Talíře Vana