Produktové foto Artemide Artemide Discovery Vertical 140 Integralis bronzová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Artemide Discovery Vertical 140 Integralis bronzová

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Modernizace klasiky - závěsné LED svítidlo Discovery Vertical s dezinfekčním světelným efektem Moderní závěsné svítidlo Discovery Vertical nabízí speciální design, vynikající světelný efekt a díky technologii Artemide Integralis® inovativní řešení pro bezpečnou a snadnou dezinfekci prostředí. Discovery Vertical se skládá z hliníkového kruhu, který je vybaven světelným páskem LED a plastovým difuzorem. Tato kompozice vytváří zvláštní světelný efekt, protože světlo z LED diod je difuzorem jemně a jasně vyzařováno do okolí. Mikrorytí v samotném difuzoru zajišťuje rovnoměrné rozložení světla. Díky integrované technologii Artemide Integralis® slouží závěsné LED svítidlo Discovery Vertical také k dezinfekci povrchů a místností - pouhým zapnutím svítidla. Princip je stejně jednoduchý jako geniální: fialové světlo z krátkovlnné oblasti viditelného spektra potlačuje množení choroboplodných zárodků a zajišťuje ideální rovnováhu mezi světlem a dezinfekcí.

Cena: 88 666 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (637 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »
EAN 8052993080127

Vybrané produkty

Bronz Lampy Lustry Matrace Nože Postele Rošt Světla Světlo Svítidla Záclony Závěs Závěsy