Produktové foto Slamp Stropní svítidlo Slamp Aurora mini, černé

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Slamp Stropní svítidlo Slamp Aurora mini, černé

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Lesklé designové stropní svítidlo Aurora z materiálu Plainflex® a krystalů Stropní svítidlo Aurora je opravdovou ozdobou každé místnosti. Jádro tvořené krystaly umocňuje světlo, které jako by kroužilo v rytmu jejich odrazů, zatímco stropní svítidlo šíří po místnosti půvab a eleganci. Díky praktickému magnetickému systému lze svítidlo snadno připevnit ke stropu. Výjimečně navržené stínidlo lze pohodlně sejmout, což usnadňuje výměnu žárovky i čištění povrchů. Výrazný a luxusní design vyrobený z vysoce kvalitních technopolymerů, které jsou speciálně vyvinuty a zpracovány výrobcem svítidel Slamp, vytvořil mezinárodně uznávaný architekt a designér Nigel Coates. Aurora však není jen zdrojem světla, který lze použít v soukromí i v gastronomických prostorách, ale také designovým předmětem a kusem nábytku, který umí obohatit převládající styl bydlení o okouzlující nádech. Britský architekt a designér Nigel Coates studoval na Nottinghamské univerzitě. V letech 1995-2011 byl profesorem a vedoucím katedry architektury na Royal College of Art a v roce 2011 se stal emeritním profesorem. Za svou kariéru již navrhl řadu kusů nábytku a osvětlení pro různé italské společnosti. V letech 2008-2010 pracoval jako umělecký ředitel ve společnosti Slamp. Coates se snaží spojit umění a inteligenci s architekturou a designem - ať už se jedná o jakýkoli prostor nebo objekt, vždy ho interpretuje s vášní, ironií a instinktem. Italskou společnost Slamp založil v roce 1992 Roberto Ziliani a při výrobě svých designových svítidel klade zvláštní důraz na vývoj inovativních materiálů. Společnost Slamp proto vyvinula exkluzivní a speciálně patentované technopolymery, jako jsou Cristalflex®, Opalflex® a Lentiflex®. Ty jsou nejen mimořádně šetrné k životnímu prostředí a přispívají ke čtyřnásobnému snížení nákladů na ochranu životního prostředí ve srovnání s alternativami, ale slouží také k dosažení jedinečných světelných efektů. Technopolymery se vyrábějí bez lepidel a šroubů, ale realizují se ručně pomocí zásuvných spojů, které umožňují dosáhnout tvarů a efektů, které by s jinými materiály nebyly možné.

Cena: 15 119 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 1. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Slamp  (151 produktů)
O výrobci Slamp Italská značka Slamp se snaží vytvářet světelnou poezii. A díky zajímavým efektům, květinovým motivům a oblým tvarům se… pokračovat o Slamp »
EAN 8024727039145

Vybrané produkty

Bydlení Kate Lampy Lesk Návrh Osvětlení Prostor Real Rošt Stropní svítidlo Světla Světlo Vany Žárovky