Produktové foto Artemide Artemide Ripple LED závěsné světlo bílé, Ø 90 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Artemide Ripple LED závěsné světlo bílé, Ø 90 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Závěsné svítidlo LED Ripple ve tvaru kruhu z teplovodivého plastu Základním prvkem závěsného svítidla LED je kruh ve tvaru prstence, který vyzařuje teplé světlo směrem k podlaze. Svítidlo má velmi nenápadný design a díky jasnému jazyku tvarů a nenápadnému barevnému provedení se bez problémů hodí do každé místnosti. Je vhodné pro soukromé použití v kuchyni, obývacím pokoji nebo jídelně i jako závěsné svítidlo pro sály, konferenční místnosti nebo kanceláře. Závěsná lampa je vyrobena z tepelně vodivého plastu, který zajišťuje použití výkonného světelného zdroje a skvěle osvětluje každé prostředí. Svítidlo Ripple lze použít jako samostatné svítidlo nebo v kombinaci s dalšími závěsnými svítidly této řady a vytvořit tak na stropě atraktivní útvar. Pomocí externího stmívače přední a zadní fáze je možné nastavit jas svítidla podle osobních potřeb. Svítidlo Ripple LED je společným projektem společností Artemide a Bjarke Ingels Group (BIG). Kombinuje stylový design s moderní, účinnou osvětlovací technologií a stejně jako všechna svítidla společnosti Artemide se vyznačuje vysokou kvalitou a odolností materiálů. Kromě toho existují rozmanité a flexibilní možnosti použití a rozšíření, které umožňují ideální osvětlení každé místnosti.

Cena: 44 683 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (637 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »
EAN 8052993081032

Vybrané produkty

Kuchyn Kuchyně Lampy Lustry Osvětlení Rošt Světlo Svítidla Záclony Závěs Závěsy