Produktové foto quitani Quitani LED závěsné svítidlo Gion, 3 světla, nikl/dub

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Quitani LED závěsné svítidlo Gion, 3 světla, nikl/dub

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Funkčnost a design made in Germany - závěsné LED svítidlo Gion s funkcí stmívání Třílampový závěsný LED zdroj Gion má stylový, elegantní a minimalistický design. Všechna tři závěsná svítidla mají diskovitá světelná tělesa s vysoce kvalitními deskami LED na spodní straně. Jsou vybaveny vysokým podáním barev (CRI>90) a nabízejí přirozené, teplé bílé světlo. Jas světla těchto tří přívěsků lze měnit pomocí externích stmívačů, jako jsou stmívače s fázovým zapínáním a vypínáním. Zároveň se díky inovativní funkci dim-to-warm světlo stává teplejším a může být sníženo z 2 800 K na 2 250 K. Toto velmi příjemné, atmosférické světlo lze použít pro širokou škálu aplikací. Toto velmi příjemné, atmosférické světlo je vhodné zejména pro útulné večery nebo romantické večeře při svíčkách. Závěsné svítidlo Gion se třemi LED žárovkami umístěné nad jídelním stolem poskytuje dostatek světla a dobré osvětlení. Výhodou je praktická nastavitelnost výšky, která umožňuje měnit výšku každého závěsu individuálně od 20 cm až do 150 cm v několika krocích. Design jednotlivých přívěsků se vyznačuje velmi plochými disky, které mají na horní straně ozdobnou horní část z pravého dřeva v barvě přírodního dubu. Tento přírodní materiál je působivě doplněn ozdobným kroužkem a hliníkovou stříškou, obojí v matném niklu. Kontrast mezi přírodním materiálem dřeva a chladným kovem činí design závěsné lampy Gion vzrušujícím a všestranným.

Cena: 18 199 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 1. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (228 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251096569759

Vybrané produkty

Gant Lampy Lampy Led žárovka Lustry Osvětlení Světla Světlo Svíčka Svíčky Svítidla Toto Záclony Žárovka Závěs Závěsy