Produktové foto Lucande Stropní svítidlo Lucande Smart LED Squillo white Tuya RGBW CCT

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Lucande Stropní svítidlo Lucande Smart LED Squillo white Tuya RGBW CCT

Úvod Světla Stropní svítidla

Stmívatelné bílé stropní svítidlo Squillo LED, ovládané pomocí Tuya Squillo je chytré kulaté stropní svítidlo LED, které kromě moderního designu nabízí řadu funkcí. Má dva integrované LED moduly, které lze různě ovládat. Hlavní světelný zdroj lze pomocí dálkového ovladače nebo aplikace Tuya ovládat v různých barvách světla od teplé bílé až po denní světlo. Lze také nastavit jas a vytvářet scény. Je také možné vytvářet zcela individuální situace pomocí automatik a plánů. Sekundární zdroj světla, který je umístěn uprostřed stropního svítidla, může navíc svítit v mnoha jasných barvách a vytvářet zvláštní atmosféru. Technické detaily - lze ovládat jak pomocí dálkového ovladače, tak pomocí bezplatné aplikace Tuya - pro chytré ovládání není nutný žádný můstek, rozbočovač nebo podobný prvek - kompatibilní s hlasovými asistenty Amazon Alexa, Google Assistant, Smart Things, Apple Home - plynule stmívatelné pomocí aplikace nebo dálkového ovladače - barva světla plynule nastavitelná pomocí aplikace nebo dálkového ovladače - přídavný světelný zdroj nastavitelný v barvách RGB - frekvence Wifi 2,4 GHz - včetně dálkového ovladače (bez baterií 2 x AAA alkalické)

Cena: 7 799 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Lucande  (353 produktů)
O výrobci Lucande Stojací lampy, oblíbené lustry, závěsná či nástěnná svítidla do exteriérů i interiérů. Nadčasové provedení, jednoduché… pokračovat o Lucande »
EAN 4251911775556

Vybrané produkty

Lampy Rošt Stropní svítidlo Světla Světlo Svítidla