Produktové foto quitani Nástěnné svítidlo Quitani LED Tolu, vertikální, černé, výška 45 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Nástěnné svítidlo Quitani LED Tolu, vertikální, černé, výška 45 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Vertikální nástěnné svítidlo LED Tolu v černé barvě s ručně opracovaným kartáčovaným povrchem, stmívatelné, CRI > 90, stmívatelné Toto nástěnné svítidlo má mimořádně moderní a puristický vzhled díky speciálnímu štíhlému designu, který je pro něj charakteristický. Světelná tyč, která vyčnívá vzhůru, má velmi štíhlý design a vzadu je pokryta souvislým LED páskem. Povrchová úprava v černé barvě s jemnými tahy štětce je pečlivě ručně zpracovaná a černé zbarvení vyzařuje chladnou eleganci. Světlo je příjemně nepřímé a vykouzlí útulnou atmosféru, takže černé nástěnné svítidlo je ideální pro použití jako večerní akcentní osvětlení. Připojovací prostor v nástěnné krabici je mimořádně velký, což usnadňuje instalaci svítidla. Teplé bílé LED diody, které nebliká, lze plynule stmívat pomocí externího fázového stmívače na přední nebo zadní hraně, což vám umožní nastavit jas podle vlastních preferencí. Světlo má také mimořádně dobrou hodnotu CRI, a proto zobrazuje barvy v místnosti co nejrealističtěji, i když zvenčí nedopadá denní světlo. Vysoce kvalitní osvětlovací výrobek vyrobený v Německu!

Cena: 4 949 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 22. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (237 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251911757255

Vybrané produkty

Charakter Dekorace Lampy Obraz Obrazy Osvětlení Prostor Real Rošt Světlo Svítidla Toto Vana Vany