Produktové foto quitani Quitani LED obrazové světlo Tolu, nikl, šířka 138 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Quitani LED obrazové světlo Tolu, nikl, šířka 138 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Šikmé obrazové svítidlo LED Tolu v podlouhlém tvaru s niklovým kartáčovým povrchem, stmívatelné, vyrobeno v Německu Tolu je působivé obrazové svítidlo s puristickým designem a minimalistickým designovým jazykem, které se dobře hodí do moderního prostředí. Sklon světelné lišty lze individuálně nastavit pomocí dvou kloubů, což umožňuje naklonit světlo směrem dolů až o 90 stupňů. To je vynikající způsob, jak nastavit scénu pro osvětlení vašeho oblíbeného obrazu, ať už se jedná o obraz nebo uměleckou grafiku, fotografii nebo portrét. Jas lze nastavit podle potřeby pomocí nebo instalací fázového stmívače na přední nebo zadní hraně. Mimořádně velká připojovací krabice usnadňuje instalaci LED osvětlení obrazu a vše lze pohodlně uložit do této nástěnné krabice. Světlo z průběžného LED pásku je nejen účinné a jasné, ale vyznačuje se také tím, že nebliká, takže jeho používání je mimořádně příjemné. Povrch v barvě niklu má důmyslně zpracovanou kartáčovanou povrchovou úpravu a vypadá stejně kvalitně, jako je svítidlo technicky působivé. Jedná se o vysoce kvalitní světelný produkt, který byl vyroben v Německu podle nejvyšších standardů kvality a vyznačuje se zvláštním štíhlým vzhledem, neboť podlouhlé tělo svítidla má mimořádně malou výšku a hloubku.

Cena: 9 299 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (228 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251911757217

Vybrané produkty

Dekorace Krabice Lampy Led osvětlení Obraz Obrazy Osvětlení Rošt Světlo Svítidla