Produktové foto quitani Závěsné svítidlo Quitani LED Lian, dub, koloniál

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Závěsné svítidlo Quitani LED Lian, dub, koloniál

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Lian - výškově nastavitelná dřevěná závěsná lampa LED v koloniálním stylu Dvě stínidla z pravého dřeva v koloniálním stylu závěsné lampy LED Lian tvoří rozmáchlé stínidlo, které se elegantně vznáší nad jídelním stolem. Stínidlo drží na místě tenká ocelová lanka s integrovaným nastavením výšky. Díky možnosti stmívání LED diod je lampa z hlediska funkčnosti dokonalá. Zvláštností tohoto světelného zdroje německé výroby je vyzařování světla, které je nejen přímé směrem dolů, ale také nepřímé směrem nahoru, což zajišťuje celistvé okolní osvětlení a útulnou světelnou atmosféru. LED profil běžící uvnitř svítidla vyzařuje teplé bílé světlo na vnitřní plochy dřevěných stínidel, čímž dokonale vytváří atmosféru Lian. Kromě krásného designu je toto svítidlo také skutečným všestranným pomocníkem z hlediska funkčnosti. Na jedné straně lze LED diody plynule stmívat pomocí fázového stmívače na přední nebo zadní hraně. Za druhé lze výšku stínidla nastavit v rozmezí 105 až 195 cm, což v jídelně poskytuje větší flexibilitu. S hodnotou CRI výrazně přesahující 90 je svítidlo na nejvyšší úrovni, a to i z hlediska podání barev. Od moderního po venkovský styl - závěsné LED svítidlo Lian se hodí do téměř každého stávajícího obytného prostředí jako stylový kus nábytku. Stínidla v koloniálním stylu vynikají charakteristickou dubovou kresbou. Tmavé dřevo lampy vytváří skvělý kontrast, zejména v kombinaci se světlými stěnami a světlým nábytkem. Většina výrobních kroků této vysoce kvalitní lampy byla provedena ručně. Nejen zpracování, ale i použité materiály však svědčí o mimořádné kvalitě made in Germany!

Cena: 14 499 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (228 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251096532111

Vybrané produkty

Charakter Gant Lampy Lampy Lustry Osvětlení Rošt Světla Světlo Svítidla Toto Vany Záclony Závěs Závěsy