Produktové foto quitani Stolní lampa Quitani Elif, plstěná, hranatá, přírodní dub

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Stolní lampa Quitani Elif, plstěná, hranatá, přírodní dub

Úvod Světla Stolní lampy

Světle šedá plsť a přírodní dubové dřevo - elegantní stolní lampa Elif Kombinace dvou přírodních materiálů činí elegantní stolní lampu Elif tak zvláštní. Jednak zde najdete stínidlo ve tvaru válce ze světle šedé plsti a jednak čtvercový dřevěný stojan se zaoblenými rohy. Stojan slouží jako podstavec lampy, je v přírodním dubu a byla ručně opracován. Čtvercová ocelová základna v matném niklu doplňuje design a zajišťuje potřebnou stabilitu. Světlo stolní lampy Elif lze zapnout pomocí vypínače, který je integrován v patici, a lze snadno nalézt pod stínidlem a stisknout. Poté světlo jemně svítí nahoru a dolů, vytváří magickou atmosféru a krásné přídavné osvětlení, které vás zve k odpočinku. Stolní lampa Elif, která je ideálně umístěna na komodě, příborníku nebo na velkém okenním parapetu, nabízí nejen příjemné světlo, ale zazáří současně i jako dekorativní prvek. Ať už v moderním prostředí nebo ve venkovském domě, stolní lampa Elif má mnohostranné uplatnění. Díky svému nadčasovému vzhledu zapadá do řady interiérových stylů. Stolní lampa Elif je díky vysoce kvalitním materiálům a výrobě v Německu také opravdovým kvalitním produktem made in Germany.

Cena: 5 549 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 24. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (237 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251096570557

Vybrané produkty

Gant Lampy Lampy Osvětlení Příbor Příborník Rošt Šedé Stojan Stolní lampa Světlo Vypínač Vypínače