Produktové foto Závěsné křeslo Ramefo tmavě šedá

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Závěsné křeslo Ramefo tmavě šedá

Úvod Nábytek

Tmavěšedé závěsné houpací křeslo Ramefo se střapci dokazuje, že i v zahradním koutku si zasloužíme jen to nejlepší. Křeslo nabízíme z příjemné látky (50% bavlna a 50% polyester). Je jako stvořené k odpočinku a relaxaci v horkých letních dnech, večerech, při grilovačkách či večerní romantice pod hvězdami. Vítr ve vlasech, vůně přírody a klid na duši potřebuje snad každý z nás, a právě závěsné křeslo vám to poskytne s plným nasazením. Dodáváme jej vč. 2 polštářků 40x40 cm. Radost vám neudělá jen ven v zahradě, těšit se z něj můžete i v obýváku, ložnici či na balkoně. Nosnost a stabilitu houpacího křesla zvýší i správně zvolený stojan. Stojan OTAN NEW TYP 2 z naší nabídky vám umožní křeslo kdykoli přemístit z exteriéru do interiéru, případně z jedné místnosti do druhé. Stojan není součástí balení. Máte-li zájem o stojan, zakoupíte jej viz související produkty.

Cena: 890 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15137 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva tmavě šedá-Šedá
Materiál Látka
Hloubka 55
Výška 130
Šířka 100

Vybrané produkty

Balkon Bavlna Gril Houpací křesla Křesla Křesla Látky Nábytek Obývák Polštář Šedé Stojan Záclony Závěs Závěsná křesla Závěsná křesla Závěsy